La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha atès la petició del regidor de Bunyol, Manuel Sierra

08/10/2015. El Patronat de Turisme “València Terra i Mar” de la Diputació donarà un impuls i potenciarà el turisme musical en el municipi de Bunyol.

La diputada de Turisme, Pilar Mocho, s’ha reunit este matí amb el regidor de Turisme de Bunyol, Manuel Sierra, y el gerent de la empresa pública Buinsa, Rafael Benlloch, per a tractar les necessitats turístiques del municipi.

Manuel Sierra ha agraït la “bona” disposició de la diputada en “la reunió mantinguda i que prèviament vaig sol·licitar al president de la Diputació, Jorge Rodríguez, dimecres passat en el transcurs de la visita a la capital de la Foia”.

Sierra ha presentat a la responsable de Turisme l’aposta decidida que va a fer Bunyol, pel turisme musical durant aquesta legislatura. Els espais municipals per a albergar esdeveniments musicals com l’Auditori de Sant Luis a l’aire lliure, amb una capacitat per a més de 2.000 persones, la Biennal de Música totalment consolidada celebrada des de fa més de 20 anys, on han participat les orquestres i les solistes de més solera a nivell internacional o el pes que sempre ha tingut la cultura en la gestió diària d’aquest poble de l’interior, s’uneix el suport incondicional del conservatori municipal i de les dues societats musicals de la població (L’Harmònica i L’Artística), per a portar avant aquesta iniciativa.

Sierra li ha posat com a exemple a la diputada, la bona relació que ha sorgit amb el conservatori internacional Berklee, situat a València. Berklee, un conservatori referent a nivell mundial, on estudien els músics amb més projecció, ha vist a Bunyol, un poble ple d’oportunitats (infraestructures, professionals de la música, predisposició de les autoritats polítiques, possibilitats d’intercanvis culturals), per a realitzar esdeveniments de tot tipus.

“La proximitat amb la ciutat de València i el ben comunicat que es troba la població, són unes altres de les fortaleses, que han fet decidir a Bunyol a seguir cap a davant amb aquesta proposta que espera comptar amb el suport de la Diputació”, ha explicat el regidor.

Per la seua banda, la diputada Pilar Moncho s’ha mostrat interessada en la promoció del turisme musical de Bunyol i li ha oferit al regidor “la possibilitat de participar en la pròxima fira de Turisme Fitur per a donar a conèixer i divulgar la seua àmplia oferta musical, en un certamen que atrau cada any a milers de visitants i professionals”.

“Bunyol té molt que mostrar. A més de la seua festa més internacional, la Tomatina, i l’oferta musical, compta amb un emblemàtic Castell i importants paratges naturals que pot mostrar a tots els visitants”, ha afegit Moncho.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *