La Conselleria d’Educació reabrirá una unidad de infantil de 3 años en el CEIP Cervantes de Buñol.

En la última previsión hecha por la anterior consellería del PP, se eliminaba una unidad de 3 años, obligando a varias familias a matricular a sus hijos en el colegio mas cercano. En este caso el CEIP San Luis.

Este motivo movilizo a la Dirección del CEIP Cervantes para reclamar que no se cerrara esta unidad. El último Consejo Escolar Municipal, presidido por Giovana Navarro, asumió y envío las alegaciones del equipo directivo.


Marta PerezDurante estas últimas semanas tanto el Consejo Escolar como el área de Educación del Ayuntamiento de Buñol han intensificado los contactos para hacer realidad esta demanda.

A falta de la publicación oficial desde el área de Educación se considera una muy buena noticia.

Marta Pérez, responsable de Educación, quiere agradecer la enorme implicación del CEIP Cervantes para no perder esta unidad de 3 años y a Giovana Navarro, ex concejala de Educación, por su apoyo y trabajo a esta y otras muchas propuestas que mejorar la calidad de la educación pública en nuestro pueblo.

La Conselleria d’Educació inicia el procés de reobertura d’unitats educatives per al curs 2015-2016 – Marzà:

«Volem assegurar l’oferta d’ensenyament a centres educatius com el CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs, el CEIP Martínez Valls d’Ontinyent i el CEIP Herrero de Castelló de la Plana, perquè assegurar això és obrir pas a la nostra determinació de potenciar la qualitat educativa al nostre sistema educatiu en benefici de l’alumnat»

(08/07/2015)

Una de les prioritats del conseller Vicent Marzà és estudiar l’arranjament escolar per al curs 2015-2016 per a determinar la reobertura d’unitats educatives. S’han determinat casos concrets per a exposar als sindicats de l’ensenyament en la Mesa Sectorial.

Així mateix, el conseller d’Educació ha deixat obert l’informe de reobertura d’unitats educatives perquè els sindicats de l’ensenyament siguen part activa en este procés de determinació d’un mapa de detecció de casos que cal revisar.

En concret la proposta en Mesa Sectorial que es fa des de la Conselleria d’Educació per a reobrir de forma urgent unitats educatives amb la voluntat de potenciar el màxim consens és la següent:

– 1 unitat en Infantil de 3 anys i 1 unitat en Infantil de 4 anys al CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs.
– 1 unitat en Infantil de 3 anys al CEIP Martínez Valls d’Ontinyent.
– 1 unitat en Infantil de 4 anys al CEIP Herrero de Castelló de la Plana.
– 1 unitat en Infantil de 3 anys al CEIP Miguel Bordonau de Burjassot.
– 1 unitat en infantil de 3 anys al CEIP Ramón y Cajal de Xirivella.
– 1 unitat en Infantil de 3 anys al CEIP Cervantes de Buñol.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *